Politica de Confidențialitate

 

plaseinsecte.eu poate colecta date cu caracter personal și date cu caracter special pe paginile
site-ului, doar cu acordul voluntar al Utilizatorului sau Cumpărătorului, în următoarele scopuri:

  • validarea, expedierea și facturarea comenzilor către Cumpărător;
  • transmiterea de informații privind produsele comandate, perioada de livrare, anulări sau probleme de orice natură legate de o comandă sau un contract, servicii sau produse achiziționate de către Cumpărător;
  • facilitarea accesului acestuia la serviciile plaseinsecte.eu 
  • expedierea de newslettere și/sau comunicări periodice în format electronic;
  • statistici interne

Crearea contului de Client presupune exprimarea consimțământului ca plaseinsecte.eu să colecteze și să administreze datele acestuia cu caracter personal, în condițiile și cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Conform legii Clientul beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. De asemenea, Clientul se poate opune prelucrării datelor sale personale și poate solicita ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, este necesară o notificare scrisă, folosind formularul din pagina de Contact.

plaseinsecte.eu poate colecta involuntar și alte date furnizate de browserul prin intermediul căruia se accesează site-ul, precum adresa IP, data și ora vizitei, locul de unde este accesat site-ul, informații despre browserul folosit, sistemul de operare, sau alte informații. Acestea pot fi folosite de către plaseinsecte.eu pentru a îmbunătăți serviciile oferite sau cu scop statistic. Excepție face cazul în care sunt încălcate prevederi ale termenilor și condițiilor, în eventualitatea cazului în care rezultatul acțiunilor Clientului sau Utilizatorului contravine intereselor sau produce pagube de orice natură de partea plaseinsecte.eu și/sau al eventualilor terți cu care plaseinsecte.eu are contracte de parteneriat la momentul respectiv.

plaseinsecte.eu nu va trimite spam sau alte mesaje nesolicitate. Mesajele trimise de plaseinsecte.eu vor fi adresate exclusiv utilizatorilor înregistrați pe site și doar cu consimțământul expres al acestora. plaseinsecte.eu poate trimite mesaje cu informații legate de activitatea site-ului, oferte sau promoții curente.