Strada Gheorghe Caranda, nr 51, sector 6, Bucuresti

COMANDA ONLINE – LIVRARE NATIONALA

Alege produsele noastre !

Produse DO IT YOURSELF cu montaj usor

Plase insecte cu balamale sunt acel tip de plase insecte care sunt folosite la ferestre si usi din pvc sau aluminiu. Acest tip de plase insecte cu balamale pot fi montate atat la ferestre de baie din pvc sau aluminiu cat si la ferestre de dormitor, sufragerie sau usi de terasa. 

Glafurile PVC de interior au atat un rol estetic, intregind o fereastra, dar si un rol functional de protejare a peretelui. Acestea constituie o rezolvare profesionala atat pentru constructiile noi cat si pentru renovari.
Glafurile de interior sunt deosebit de durabile, fiind realizate din PVC, placa avand o structura celulara ce ii confera o mare rezistenta. Calitatea deosebita a suprafetei glafului face ca acesta sa isi pastreze aspectul initial o perioada foarte lunga, in conditii de utilizare intensive. Glafurile constituie elemente perfecte de decor si protectie, adresandu-se tuturor tipurilor de ferestre

Glafurile sunt concepute pentru a fi instalate impreuna cu ferestrele, in partea de jos a deschiderii acestora. Prin rezistenta materialului si culoarea,  glaful se poate integra armonios in oricare stil de constructie.

Acestea impiedica intrarea apei in incinta, protejand structura fereastrei impotriva umezelii si distrugerii premature. Glafurile pentru exterior sunt o componenta necesara pentru orice fereastra sau balcon

Plasele contra insectelor tip rulou sunt confectionate din fibra de sticla ignifuga, axul, carcasa si ghidajele sunt realizate din aluminiu extrudat. Plasele contra insectelor tip rulou produse de fabrica noastra se poate monta pe orice tip de fereastra sau usa, indiferent de tipul de tamplarie pentru care ati optat: aluminiu, PVC sau lemn stratificat.
Plasele rulou sunt prevazute cu ghidajele laterale din aluminiu ce au perie si sita de culoare gri, rezistenta la intemperii si la actiunea ultravioletelor.

Rulourile exterioare aluminiu aplicate pot fi simple sau cu plase insecte tip rulou incorporate in caseta rulourilor.

Usile de garaj se pot instala atat la cladirile in constructie, cat si la cladirile deja existente. Se pot utiliza pentru spatiile deschise din hale industriale, garaje, depozite sau centre comerciale. Datorita gamei variate de culori, se integreaza perfect la configuratia constructiei. Usile sunt fabricate din aluminiu si sunt rezistene la abraziune si factorii de mediu

Trimite un mesaj

    Multumim pentru mesaj